Direct la continutul paginii »

Campack Romania SRL- CAMPACK este o companie cu capital romanesc, producator de pungi BOPP si CAST, PE, importator si distribuitor de produse destinate ambalarii secundare, aplicabilitatea produselor noastre avand o sfera larga de actiune.

- Ne dorim si reusim pentru clientii nostrii sa practicam o politica de preturi corecta, ne dorim sa fim unul dintre partenerii dumneavostra preferati in afaceri si afacerile pe care le derulam impreuna sa fie de comun avantajoase

- Abordarea serioasă, flexibilă şi corectă a relaţiilor de afaceri a facut să câştigăm respectul clienţilor nostrii, printe acestia numarandu-se nume importante din industria romaneasca.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Campack Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Campack Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Campack Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.129