Direct la continutul paginii »

Flexico Pack SRL- Suntem unic reprezentant in Romania al societatii Flexico, lider European in domeniul ambalajelor flexibile cu sistem de reinchidere.

- Pungile pot fi personalizate in functie de necesitatile clientului, imprimarea realizandu-se prin flexografie pana la 8 culori.

- Avem in stoc o gama larga de produse - peste 300 repere - standard, pungi cu zip, cursor, adeziv si sfoara.

- Ambalajele se pot folosi in domenii diverse ca: textile, industria alimentara, panificatie, electronica, medicina

Produse si servicii:

ambalaje cu sisteme de reinchidere, pungi cu zip, pungi cu cursor, pungi cu snur, pungi cu adeziv, pungi cu fermoar, pungi cu sisteme de reinchidere, pungiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Flexico Pack SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Flexico Pack SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Flexico Pack SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.579