Direct la continutul paginii »

Blunex Grup SRL- SC Blunex Grup SRL Timisoara este o companie tanara infintata in 2007 cu capital integral privat, in plina dezvoltare, ce activeaza pe piata de ambalaje din polietilena din Romania.

- Producem si comercializam ambalaje industriale din polietilena expandata, folie cu bule, polietilena de inalta densitate LDPE si ambalaje din materiele textile.

- Politica firmei este de a se evidentia pe piata de profil ca un furnizor serios si care nu ofera clientilor doar produsul in sine ci si un concept unitar de produse si servicii, adaptate profilului si necesitatilor clientilor sai.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blunex Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Blunex Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blunex Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.963