Direct la continutul paginii »

Geoma Pmg Holdyng SRL- Firma ce activeaza indomeniul managementului integrat al mediului, autorizata de Agentia de Protectie a Mediului pentru a se ocupa cu colectarea, transportul, depozitarea, tratarea si reciclarea deseurilor din materiale plastice, hartie, carton, electrice si electronice

- Totodata firma detine linii de productie pentru folie si ambalaje din folie de polietilena LDPE/ HDPE si BOPP, din materie prima virgina sau reciclata.

- Va putem oferii o gama variata de ambalaje: folie protectie, folie curatatorii, huse folie, saci, pungi, sacose, pungi cu fermoar, etc., pe dimensiuni-culori-tipuri extrem de variate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geoma Pmg Holdyng SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geoma Pmg Holdyng SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geoma Pmg Holdyng SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.816