Direct la continutul paginii »

Anca Mixt Com SRL- Anca Mixt Com S.R.L. a fost fondata in 1993 in Arad, judetul Arad si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

- Principalele misiuni ale companiei este de a promova produse biodegradabile si ecologice clientilor nostri cu o calitate superioara oferita la preturi minime.

- Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

- Firma Anca Mixt Com S.R.L are o echipa de 10 angajati cu experienta in domeniul comercializarii de hartie pentru ambalaj.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anca Mixt Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Anca Mixt Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anca Mixt Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.299