Direct la continutul paginii »

SC Active BodyActive Body Pilates este o sala de Pilates din Iasi ce ofera doritorilor posibilitatea de a invata exercitiile si tehnicile Pilates.

Recuzita necesara difera de la sala la sala. Noi dispunem de benzi elastice care opun rezistenta, mingea mare si mingea mica de exercitii, inele,greutati si bineinteles salteaua de fitness. Antrenorii iti vor monitoriza fiecare miscare, astfel incat vei sti cu siguranta ca lucrezi muschii eficient si obtii rezultate optime.

O sedinta de Pilates dureaza aproximativ 50 minute. Intre sedintele de Pilates exista un moment de respiro de 10 minute pentru a putea pregati ora urmatoare.

Trebuie sa avem in vedere faptul ca rezultatele vor incepe sa se vada abia dupa cateva saptamani de lucru si ca orice efort depus are ca scop remodelarea corporala la care ai visat dintotdeauna.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Active Body se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre SC Active Body in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Active Body, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
SC Active Body


31.151Produse

    1. 2