Direct la continutul paginii »

Orchestra Amadeo - Taraf Autentic RomanescOrchestra Amadeo este formata din muzicieni profesionisti, cu studii superioare de specialitate, solisti instrumentisti ai unor ansambluri muzicale de inalt nivel. Are in componenta sa:

Cvartet Clasic(Vioara / Flaut, Vioara, Viola, Violoncel), Taraf ( Tambal, Vioara, Saxofon, Orga, Acordeon, Contrabas, Nai), solisti de muzica populara, solisti de muzica usoara si DJ. Are in repertoriu cele mai frumoase piese din toate stilurile muzicale-de la Muzica Clasica, Cafe-Concert, Tango, Valsla muzica Dance, Latino, Jazz&Blues cat si repertoriu specific unei formatii de nunta-Folclorautenticromanesc sau muzica lautareasca. Orchestra Amadeopoatefi considerata orchestra ideala pentru un eveniment corporat (receptie, dineu) cat si pentru un eveniment privat oferind: muzica de nunta, botez,muzica de petrecere romaneasca.

Evenimentul sau nunta la care participa, devine in acelasi timp un spectacol de inalta tinuta artistic, dar si un prilej de petrecere, dans si voie buna.

Va oferim pachete ce cuprind lautari, taraf, cvartet cat si dansatori pentru:
receptii, inaugurari, intalniri de afaceri, simpozioane, seminarii, conferinte,
congrese, petreceri team building, bal, nunta si botez.

Amadeo Cvartet , formatia de nunta ( Taraf ), solistii de muzica usoara si solistii de muzica populara intr-un cuvant Orchestra Amadeo potimbina sensibilitatea si echilibrul din muzica clasica cu vivacitatea si frumusetea FOLCLORULUIROMANESC AUTENTIC.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Orchestra Amadeo - Taraf Autentic Romanesc se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Orchestra Amadeo - Taraf Autentic Romanesc in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Orchestra Amadeo - Taraf Autentic Romanesc, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.