Direct la continutul paginii »

3W magazin - MD Dana Kids SRLCumparaturi online pentru toata familia.

La inceput a fost Ciclete online. Aceasta denumire ne limita insa la biciclete, triciclete, carucioare etc., apoi din dorinta de a ne extinde gama de produse, deoarece inceputul se arata promitator, am ales o denumire care nu ne impunea nicio limita de gama de produs.

Astfel, in timp, au aparut foarte multe game de produse noi: alte articole sportive (box, tenis de masa, role, badminton, patine, schiuri si accesorii), ornamente de gradina (statuete, jardiniere, fantani arteziene) din ciment, armate pentru rezistenta la ciclul inghet-dezghet, jocuri, jucarii, papusi, electrocasnice, electronice si gama este in continua crestere.

In acest fel am trecut de la stadiul de mic magazin online de articole sportive, la magazin online general, mediu, cuprinzand articole pentru intreaga familie si pentru orice ocazie.

Si aici trebuie sa remarcam faptul ca jumatate dintre magazinele online din Romania sunt magazine mici, axate pe un anumit domeniu, ceea ce ne face sa ne mandrim atat cu noul nostru statut, cat si cu viteza de crestere. Pentru aceasta trebuie sa va multumim.

Site-ul 3W magazin (3wmagazin.ro) este operat de societatea MD Dana Kids, cu sediul in Deva, Str. Horea, bl. 5, parter, Hunedoara, Deva, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J20/526/2009. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale 3W magazin - MD Dana Kids SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre 3W magazin - MD Dana Kids SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii 3W magazin - MD Dana Kids SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.