Direct la continutul paginii »

101jucarii.ro - Ralmida Com SRLInceputul nostru a fost timid, in toamna anului 2008, cu cateva personaje: Batman, Naruto, Spiderman, Barbie, Thomas, Ben 10. Doream un singur lucru, sa aducem jucarii pe care le voiau cu ardoare copiii, dar care inca nu se gaseau in Romania.

101jucarii.ro a fost ‘usa’ pe care a intrat Naruto prima data in Romania. Si nu ne-am oprit aici, urmand rand pe rand figurinele cu luptatori wrestling si UFC, apoi Clone Wars, Halo, Gears of War, GI Joe, Avatar, World of Warcraft si lista o tinem deschisa.

Suntem foarte bucurosi ca in acest timp ne-am pastrat clientii. Copii si-au schimbat eroii preferati, dar i-au gasit tot la noi. Am stiut sa colaboram cu ei, sa fim atenti la dorintele lor si la pasiunile lor.

Ne dorim sa ramanem in continuare aproape de copii. Sa stie ca daca au o intrebare, daca isi doresc o figurina pe care o gasesc doar pe site-urile altor tari, au unde sa sune, au pe cine sa intrebe. De asemenea vom ramane alaturi de parintii care au nevoie de atatea indrumari :).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale 101jucarii.ro - Ralmida Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre 101jucarii.ro - Ralmida Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii 101jucarii.ro - Ralmida Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.