Direct la continutul paginii »

Sterom Exim Group SRLSecuritatea si educatia copiilor nostri! Acestea reprezinta principiile de baza pentru care a fost infiintata compania noastra.

Traim in aceste momente intr-o lume extrem de agitata si nesigura, precum si intr-una plina de pericole, iar pentru a ne putea creste copiii in cele mai optime conditii avem nevoie sa-i educam si sa ne educam noi, ca parinti, pentru a putea preveni pe cat posibil intamplari nefericite ce pot aparea in viata noastra.

Firma noastra considera ca promovand pe piata din Romania produse care in EUROPA DE VEST SI SUA se bucura de un real success prin siguranta si confortul sporit  pe care il asigura, va contribui si ea la evitarea multor situatii care pot periclita sanatatea copiilor nostri.

Deoarece, nici un efort nu este prea mare  pentru copiii nostri si pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru ei, compania noastra face un pas important pe piata din Romania prin promovarea acestor produse care se ridica din punct de vedere al sigurantei ,cat si din punct de vedere al calitatii la cele mai inalte standarde.

Pastrand un raport calitate-pret echilibrat, speram ca produsele  de siguranta si confort impreuna cu celelalte produse pe care le comercializam si care dezvolta capacitatiile educationale ale copiilor nostrii vor aduce un plus de liniste in sufletul nostru, al parintiilor, va invitam sa analizati cateva momente situatiile cu care ne putem confrunta si sa va ganditi ca produsele noastre va sunt chiar necesare.

In speranta ca ne veti sprijini pentru a putea sa ne crestem copiii intr-o lume mai sigura, va asteptam cu opinii si sugestii pe care le vom analiza pe fiecare in parte cu cea mai mare atentie.

Va multumim !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sterom Exim Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sterom Exim Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sterom Exim Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.