Direct la continutul paginii »

Edukid.ro - Total SRLEDUKID.ro este un magazin online care vinde doar jucarii educative, comercializand cele mai renumite branduri de jucarii. Lansat în decembrie 2009, magazinul este in continua imbunatatire pentru ca experienta utilizatorului pe site sa fie cat mai buna si cumpararea de jucarii cat mai usoara. Stocul produselor este evidentiat si actualizat in timp real pe site. 

Pe edukid.ro gasiti jucarii educative care ii vor atrage pe pitici sa invete din placere si nu din obligatie, pentru ca atunci cand copilul invata prin joc retine mult mai usor. Jocul este foarte important in dezvoltarea imaginatiei micutului, a abilitatilor intelectuale si verbale, a capacitatii de cunoastere si dezvoltare a gandirii.

Pentru a putea sa alegeti mai bine jucaria potrivita pentru copilul dumneavoastra, va prezentam jucariile educative clasificate in functie de abilitatile pe care le dezvolta: creative, logice, muzicale, lingvistice, manuale, motrice si sociale.

Noi alegem, jucarie cu jucarie, cele mai educative jucarii, pentru ca micutul sa isi poata dezvolta gandirea pe tot parcursul copilariei. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi jucaria potrivita, la momentul potrivit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Edukid.ro - Total SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Edukid.ro - Total SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Edukid.ro - Total SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.