Direct la continutul paginii »

Aad Total Administration SRLLansat din profunda dragoste pentru copii, magazinul online de jucarii OOKEE.ro este permanent fidel crezului sau - educatia prin jocuri si jucarii creaza zambete care vor dainui.

Credem ca fiecare copil este unic, avand o anumita inteligenta dominanta. Ramane in sarcina fiecarui parinte sa descopere minunatia din copilul sau.

Noi, OOKEE.ro, credem ca educatia copiilor dvs. poate fi modelata, intr-o mare masura, prin calitatea si tipul jocurilor si jucariilor utilizate. Din lemn, plus, plastic, metal, jucariile pe care le oferim sunt destinate construirii si dezvoltarii oricareia din laturile inteligentei copilului dvs., asa cum veti crede de cuviinta.

Va putem sprijini sa construiti zambete perene!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aad Total Administration SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aad Total Administration SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aad Total Administration SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Aad Total Administration SRL


31.909