Direct la continutul paginii »

Homee Resources SRLSunteti in cautarea unei bone pentru copilul dumneavoastra? Cautati pe cineva care sa va ajute cu ingrijirea unei persoane in varsta apropiate dumneavoastra? Aveti nevoie de o persoana care sa asigure curatenia si confortul casei dumneavoastra? Agentia Homee va ofera personal pentru casa si familie, persoanele pe care vi le recomandam sunt intervievate si evaluate psihologic si detin un dosar cu recomandari si documente.  Agentia Homee este o agentie de Recrutare, Evaluare si Plasare a Fortei de Munca, cu experienta din 2005, acreditata de catre anofm.

Tot personalul angajat si echipa de management sunt psihologi cu experienta in domeniul psihologiei si consilierii copilului si familiei. Colaboratorii nostri sunt medici, juristi, psihoterapeuti si formatori acreditatiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Homee Resources SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Homee Resources SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Homee Resources SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

30.854