Direct la continutul paginii »

Swisslite International SRLInfo expediere si livrare

Expedierea coletelor se face prin intermediul cargus, in absolut toate localitatile din tara, de luni pana vineri.

Livrarile se fac de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in maxim 24/48h de la confirmarea telefonica a comenzii.

Cargus livreaza, de regula, incepand de dimineata, pana la aproximativ ora 14:00 - va rugam sa tineti cont de acest interval orar si sa ne furnizati adresa la care veti fi gasiti de luni-vineri pana la ora 14:00. Doar daca sunt foarte multe comenzi de onorat de catre curier se depaseste acest interval orar, pana la maxim orele 17:00-18:00. Daca sunteti la serviciu pana la orele maxime de livrare, va rugam sa ne indicati adresa de la serviciu!

Taxe:

  • 10 ron - valabil doar pentru mun. Bucuresti - colete de maxim 2kg
  • 15 ron - valabil pentru restul localitatilor din romania - colete de maxim 2kg
  • 0 ron - pentru coletele ridicate de la sediul nostru din dobroesti - ilfov doar pe baza de programare!

Pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1 ron (tva inclus).

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic  de catre un reprezentant swisslite -  inainte de expediere. Nu trimitem colete daca nu s-a reusit contactarea destinatarului!

Suma totala care vi se comunica telefonic reprezinta exact valoarea rambursului pe care il veti avea de achitat.

Comenzile efectuate pana in ora 16:00 vor fi prelucrate si expediate in aceeasi zi, urmand a se stabili telefonic, in prealabil, situatia comenzii si a stocurilor produselor dorite.

Produsele vor fi expediate prin intermediul cargus, costurile de expediere si ramburs fiind suportate de catre cumparator.

Suma specificata pe factura reprezinta costul final ce trebuie achitat de catre cumparator.

Comenzile receptionate dupa orele 16:00, vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

S.c. swisslite international s.r.l. nu poate fi considerata responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora sau din cauza lipsei produselor din stoc. Stocul va fi intotdeauna comunicat inainte de livrare sau poate fi verificat telefonic, in prealabil, de catre client.

Mii de produse, mii de idei de cadouri, gama variata. Livram rapid si ieftin. Produse noi in fiecare zi. Posibilitate ridicare produse direct de la sediul nostru!

Urmareste promotiile zilnice: relax and tone, manipol body, relax and tone vigorous, magic bullet, paint zoom, paint runner, dog chaser, mopul magic spin&go whirly mop, placa rotatica instyler, tigaia dry cooker, set tigaie doubletta, produse marca victronic, produse marca grunberg, produse marca kaiserhoff.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Swisslite International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Swisslite International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Swisslite International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max