Direct la continutul paginii »

Amadeo CvartetAmadeo Cvartet abordeaza genuri muzicale ca: muzica clasica, muzica ambientala, café-concert, muzica de film, cover-uri, evergreen-uri, muzica de nunta, muzica de petrecere, piese prelucrate din folclor. De asemenea, un repertoriu complet de colinde românesti si internationale va sta la dispozitie pentru ca sarbatoarea Craciunului sa va fie împodobita cu muzica si spirit pentru petreceri corporate si private de sfârsit de an. 

Evenimentele cele mai importante din viata dvs., fie ele nunti, botezuri, aniversari, receptii, evenimente corporate, dineuri, lansari, târguri, petreceri surpriza, expozitii, cocktailuri, conferinte, inaugurari, decernari de premii, simpozioane, festivaluri sunt transformate in experiente inedite si de neuitat. Cu fiecare ocazie, Amadeo Cvartet a demonstrat ca desi instrumentele sunt clasice, atitudinea este una moderna.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amadeo Cvartet se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Amadeo Cvartet in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amadeo Cvartet, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max