Direct la continutul paginii »

S.C. EUFORBIA S.R.L.Euforbia a fost infiintata in anul 2001 si este firma care a executat prima carosare de microbuze in Romania.

In momentul in care aceasta meserie a fost autorizata , am obtinut autorizatia cu numarul 3 din data de 15.07.2004.

Firma s-a axat in mod special pe carosarea din autoutilitare in microbuze de transport persoane.

Pe langa microbuze ne mai ocupam si cu carosarea remorcilor mici pana in 3,5 tone cu prelata sau caroserie de aluminiu si autospecializate mortuale sau transport mixt marfa si persoane.

Variantele noastre constructive de lucru sunt omologate de Registru Auto Roman respectând normele Directivei 2001 / 85 / CE, putând fii clasificate la 1.2 sau 3 stele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. EUFORBIA S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. EUFORBIA S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. EUFORBIA S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.