Direct la continutul paginii »

INTACT ECODistribuim la nivel national cea mai larga gama de produse destinate prevenirii contaminarii mediului, produse ai celor mai mari furnizori europeni. Oferta noastra contine peste 500 de produse destinate tuturor domeniilor de activitate, industria chimica, industria alimentara, industria petroliera, a gazelor naturale, sanatate si mediu. Produsele noastre ajută şi protejează domeniul industrial de scurgeri de lichide de toate tipurile şi de posibile contaminări ale mediului înconjurător cu substanţe dăunătoare acestuia.
Produsele noastre sunt foarte uşor de folosit, dar dacă aveţi nevoie de produsele noastre pentru certificarea ISO14001, implementarea unui program de către EMS (Environmental Management System), Lubetech vă oferă tot suportul şi ajutorul prin echipe specializate, de la întocmirea documentelor necesare până la munca fizică, totul pentru a reduce riscul poluării mediului înconjurător.
Lubetech în colaborare cu furnizorul nostru Intact Eco vă putem oferi întreg suportul necesar de la o simplă „plimbare” până la o inspecţie riguroasă pentru a îndeplinii toate standardele impuse de ISO 14001 EMS si PPG (Enviroment Agency issued Pollution Prevention Guidelines)

ABSORBANTII INDUSTRIALI
Aceasta gamă de produse este creată special pentru ajuta utilizatorii industriali să facă faţă scurgerilor şi deversărilor de orice natură şi mărime, care pot dăuna mediului înconjurător şi nu numai.
Avem 6 categorii de produse în rândul absorbanţilor: Gold, Nu-Dri, Superior, Q-Mesh, Black&White şi Classic. Fiecare produs din aceste categorii au caracteristici diferite şi au fost create pentru a îndeplinii şi cele mai exigente cerinţe.
Pentru o absorbţie cât mai mare şi cât mai eficientă alegeţi produsele din gama Gold, pentru produse ecologice şi naturale alegeţi gama Nu-Dri, absorbante realizate din materiale ecologice precum celuloza şi bumbacul. Pentru o absorbţie cât mai rapidă alegeţi produsele din gama Superior, pentru o curăţare cât mai precisă alegeţi Q-Mesh, Black&White pentru rezistenţă şi durabilitate foarte mare şi gama Classic pentru cele mai clasice şi uşor de folosit absorbante industriale.
Fiecare produs din aceste game vine in formate diferite: lavete, role sau baraje absorbante. Pentru scurgeri sau pete mici se pot folosi lavetele, rolele sunt realizate în aşa fel încât să puteţi utiliza doar atâtea lavete de câte aveţi nevoie, astfel se reduc pierderile. Barajele absorbante se pot folosi pentru scurgeri, pete sau deversări mici şi medii sau pentru a delimita un utilaj cu scurgeri faţă de alte utilaje sau suprafeţe.
Dacă nu sunteţi sigur ce tip de absorbante industriale aveți nevoie contactați-ne la numărul de telefon: 0365-882 921.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale INTACT ECO se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre INTACT ECO in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii INTACT ECO, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.