Direct la continutul paginii »

Petroleum Safety Solutions SRLPetrolem Safety Solutions ofera solutii si echipamente de protectia muncii destinate industriei Petrol&Gaze.

Casca de protectie V Gard Hard Hat: una din cele mai de încredere protecţii pentru cap, fiind folosită de milioanele de lucrători din lume. Fabricată din HDPE, V-Gard este uşoară, confortabilă şi extrem de rezistentă.

Vesta reflectorizanta FL-RL1456: 50% Poliester, 50% Poliuretan, 170 g/m2, Captuseala poliester, Benzi reflectorizante, Doua buzunare exterioare, un buzunar interior, Rezistenta la apa 8000 mm.

Sosete Arctic Multi Red Wing: 84% Lana, 9% Acrilic, 5% Nailon, 2% Lycra ® spandex.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Petroleum Safety Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Petroleum Safety Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Petroleum Safety Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.