Direct la continutul paginii »

Ozana Latex SRLFirma Ozana Latex produce si comercializeaza articole din cauciuc: benzi transportoare cu insertie de panza EP sau combinate si cu insertie metalica din plasa otel, cu racleti sau velcanta pentru transportul agregatelor la balastiere si concasoare, pentru cereale, carbune; covoare din cauciuc uz general,rezistent la produse petroliere,electroizolant rezistente la acizi;garnituri diferite,avand la baza amestecuri sin cauciuc natural latex si cauciuc sinteticContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ozana Latex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ozana Latex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ozana Latex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.