Direct la continutul paginii »

UNIA Romania SRLUNIA Group este cel mai mare importator de utilaje agricole din Romania.

Comercializam urmatoarele categorii de utilaje: Pluguri, Cultivarea solului/pregatirea patului germinativ, Semanatori, Semanatori directe, Cositori si tocatoare, Greble, Prese de balotat, Masini de infoliat baloti, Fertilizare minerala, Fertilizare organica, Cultivarea cartofului, Transport, Protectia plantelor, Masini comunale/utilitare.

Va asteptam la sediul firmei noastre sau la numarul de telefon afisat pentru mai multe detalii sau sfaturi legate de utilaje agricole si piese de schimb.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale UNIA Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre UNIA Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii UNIA Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.