Direct la continutul paginii »

Suma - Utilaje Agricole SRLUnitatea Suma Bailesti isi are sediul in orasul Bailesti, fiind implicata in numeroase activitati industriale si punand accent deosebit pe constructii si reparatii mecanice, industrie alimentara si de prelucrare a lemnului.

Din anul 1977, aceasta unitate, prin reorganizare a devenit inteprindere mecanica, fiind cuprinsa in Grupul Intreprinderilor Constructoare de Masini Agricole. Tot prin reorganizare, incepand cu anul 1990, unitatea a devenit societate pe actiuni sub denumirea Subansamble, Unelte si Masini Agricole (Suma-SA).

Cele mai importante utilaje agricole fabricate in prezent sunt: pluguri, grape cu discuri(usoare si grele), combinatoare, vibromixturi, semanatori grau, scormonitoare, cultivatoare plante prasitoare, semanatori porumb.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Suma - Utilaje Agricole SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Suma - Utilaje Agricole SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Suma - Utilaje Agricole SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.