Direct la continutul paginii »

Auxigreen srlProducator de utilaje profesionale de spalat, igienizat si dezinsectie cu abur, marca AUXIGREEN, utilaje destinate spalarii interioare si exterioare autmobile, mijloace de transport in comun, sau igienizarii si dezinsectie in spitale, scoli, penitenciare.

Deasemenea utilizare pe scare larga in erbicidatul parcurilor, gradinilor, terenurilor de joaca din orase, sau sere utilizatorul final fiind primariile persoanele juridice sau fizice care au in activitate curatenia si intretinerea spatiilor verzi.
Dezinsectia si igienizarea in penitenciare si camine de batrani sau studenti este un atu principal al aparatelor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auxigreen srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auxigreen srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auxigreen srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.