Direct la continutul paginii »

Gunter Maxyfel SRLGunter Maxyfel ofera solutii complexe de montaj si asistenta pentru companiile care achizitioneaza utilaje grele destinate reciclarii si nu numai, precum:

- presa balotat deseuri;
- tocator deseuri;
- prescontainere pentru carton;
- compactoare;
- tocatoare PET-uri;
- stivuitoare;
- prescontainere pentru gunoi menajer;
- prese pentru folie;
- tocatoare europaleti;
- lize

Cel putin o data pe an, in functie de tipul contractului, o echipa de specialisti in mentenanta se deplaseaza la locatia clientului pentru verificarea utilajelor tehnice.

Verificarea incepe cu aspectul fizic al echipamentului, acesta nu trebuie sa prezinte fisuri sau avarii care sa impiedice buna functionare cat si transportarea utilajului la punctual de colectare, respectiv golire a deseurilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gunter Maxyfel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gunter Maxyfel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gunter Maxyfel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

15.995