Direct la continutul paginii »

Ibo Aquatehnic SRLIBO AQUATEHNIC SRL este unic importator al familiei pompelor IBO de productie Poloneză.

Pentru uz rezidential
Asigură alimentarea automată cu apă a caselor, vilelor, grădinilor, terenurilor arabile, lacurilor sau a rezervoarelor de apă. Pompele cu arbore vertical asigură transportul apei subterane pentru irigatii si pentru scaderea nivelului apei freatice. Această gamă de pompe cu arbore vertical, se găsesc pană la 3" care sunt potrivite pentru a fii utilizate in pututri forate pană la diametrul de 100 mm.

Pompe recirculare
Pentru uz rezidential si industrial, la orice sisteme de incalzire si incalzire prin pardoseala pina la clasa energetica A.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ibo Aquatehnic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ibo Aquatehnic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ibo Aquatehnic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

15.052