Direct la continutul paginii »

Mbt Utilaje Pentru Reciclare SRLSuntem o companie care are ca obiect de munca proiectarea, producerea si comercializarea de utilaje reciclare pentru colectarea si compactarea deseurilor reciclabile.

Prescontainerele MBT servesc la depozitarea, compactarea si transportul deseurilor, au o constructie intarita si se bucura de o capacitate de incarcare foarte mare.

MBT isi desfasoara activitatea la nivel national oferindu-va o gama larga de utilaje pentru reciclare, precum: prescontainere, prese de balotat deseuri, tocatoare deseuri, prese stationare, statii de transfer deseuri, incarcatoare mobile.

Experienta de peste 25 de ani, impreuna cu profesionalismul si energia de munca a echipei noastre ne-a propulsat in topul producatorilor din acest domeniu, sporind totodata credibilitatea clientilor nostri in potentialul companiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mbt Utilaje Pentru Reciclare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mbt Utilaje Pentru Reciclare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mbt Utilaje Pentru Reciclare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

14.372