Direct la continutul paginii »

Germanischer Lloyd Industrial Services Romania SRLCa lider international pe segmentul sau de piata, GLC ofera o gama larga de servicii de certificare ale sistemelor de management calitate, mediu, sanatate si siguranta, precum si servicii in domeniul managementul riscului, benchmarking si audituri de secunda parte.

Germanischer Lloyd Certification ofera servicii independente si competente in domeniul evaluarii sistemelor de management.
GLC este membra a Grupului Germanischer Lloyd furnizor traditional de servicii de certificare in domeniul constructiilor navale, industriale si serviciilor conexe.

Cu o retea internationala care cuprinde peste 135 de tari, GLC ofera servicii flexibile, adaptate specificului national, la costuri corelate cu aspectele economice existente, utilizand potentialul uman local, avand in vedere trasaturile culturale propriii fiecarei tari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Germanischer Lloyd Industrial Services Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Germanischer Lloyd Industrial Services Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Germanischer Lloyd Industrial Services Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.295