Direct la continutul paginii »

Romproed SAROMPROED® este o companie lansata in noiembrie 2000. Echipa noastra este formata din specialisti cu aptitudini multidisciplinare in elaborarea de studii, in proiectare precum si in acordarea de consultanta in domeniul tehnologiilor pentru lucrari edilitare.

Activitatea de baza se incadreaza in domeniul proiectarii lucrarilor de investitii cu implicatii benefice in asigurarea unor servicii publice de apa de calitate si cu respectarea riguroasa a protectiei mediului si sanatatii populatiei.

Structura pe departamente a firmei permite elaborarea de documentatii tehnice complexe, multidisciplinare, derulate pe parcursul tuturor fazelor de proiectare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romproed SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romproed SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romproed SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.462