Direct la continutul paginii »

Reprezentant Energetix RomaniaPRODUSELE DETOXAMIN ( MEGAMIN ) SUNT antioxidanti foarte puternici, care acţionează enzimatic şi înlătura cu succes radicalii liberi şi toxinele din organism! Substanţa sa de bază - zeolitul activat tribo-mecanic (TMAZ) -este un detoxifiant dovedit şi regulator al PH-lui în sânge.

ZEOLITUL ca produs dietetic este in intregime de origine minerala.

Zeolitul, sau „piatra care fierbe", este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu,strontiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu.

Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa, de a-si schimba cationii constituenti, fapt ce ii confera capacitati specifice de absorbtie, desorbtie si schimb ionic.

Efectul câmpului magnetic al pământului este mult mai mare decât s-ar crede: el acţionează ca un fel de umbrela care abate radiaţiile cosmice nocive, sum ar fi cele solare.

Fara acest câmp pe post de umbrela binefăcătoare structurile vii ar fi fost de mult afectate, deoarece ar fi afectate proteinele si acizii nucleiciContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Reprezentant Energetix Romania se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Reprezentant Energetix Romania in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Reprezentant Energetix Romania, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max