Direct la continutul paginii »

Elset Ecs Engineering Consulting And Services SRLELSET e.c.s. Srl este o societate cu capital integral italian, care a fost infiinţata in 2001, in România, de cǎtre un grup de specialişti italieni cu o experienţa internaţionalǎ de peste 30 de ani în domeniul Sistemelor de Securitate.

Forţa societăţii se datorează nivelului înalt calitativ al societatilor pe care le reprezintă şi care, în decursul anilor a evoluat, reuşind să ofere ce este mai bun în sectorul de securitate civilă şi militară.

Asistenţa pe parcursul fazelor de proiectare, instalare şi post garanţie este un alt atu al societăţii ELSET, care se doreşte a fi un partener ideal pentru societăţile locale, care vor să îşi orienteze propria activitate către domeniul securităţii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elset Ecs Engineering Consulting And Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elset Ecs Engineering Consulting And Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elset Ecs Engineering Consulting And Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.