Direct la continutul paginii »

Daro Proiect SRLDARO PROIECT este o companie de inginerie specializata in proiecte de dimensiune mica si medie in domeniul industrial si civil.

Departamentul de proiectare industriala lucreaza in mod curent in termocentrale, rafinarii, combinate chimice si petrochimice, unitati de industrie alimentara.

DARO PROIECT asigura Clientilor sai proiecte la cheie, cu toate specialitatile incluse, la un nivel inalt de calitate. Toti partenerii nostri stiu ca ne-am castigat un loc pe piata de inginerie numai datorita calitatii serviciilor oferite. Noi stim ca scopul muncii noastre este realizarea si functionarea obiectivului de investitii la parametrii ceruti de Client si facem toate eforturile pentru a-l atinge.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Daro Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Daro Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Daro Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.326