Direct la continutul paginii »

Spiegelfeld International SRLSpiegelfeld România operează in toate segmentele afacrilor imobiliare, începând de la căutarea propietăţilor, oferind consultanţă asupra propietăţilor si a dezvoltării lor, până la propunerea produselor imobiliare de investiţie disponibile pe piaţa din România.

Mai depate ne însoţim si asistăm clienţii in folosirea cu succes a produselor imobiliare dezvoltate prin vânzare sau închiriere.

Filosofia serviciului „one-stop-shop” demonstrează succesul international şi întăreşte competivitatea clienţilor noştri. Membru al celei mai imortante reţele imobiliare internationale, oferim clienţilor noştrii un serviciu holistic pentru a intra şi opera pe piaţa CEE fără a pierde timpul, a învăţa know-how pieţii şi găsirea propietăţilor potrivite pentru investiţii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Spiegelfeld International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Spiegelfeld International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Spiegelfeld International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.905