Direct la continutul paginii »

Prais Corporate Communications SRLPRAIS Corporate Communications este o firma de consultanta specializata in comunicare integrata, infiintata in 1996.

In octombrie 1999, PRAIS Corporate Communications a primit “The 1999 IPRA Golden World Award for Excellence in Public Relations” si “The Grand Prize for Excellence in Public Relations” – doua distinctii internationale foarte importante din domeniul relatiilor publice. Cu un an inaintea PRAIS, acest premiu a fost decernat companiei Boeing.

PRAIS este specializata in consolidarea reputatiei corporative in perceptia audientelor interne si externe cheie, cum ar fi: factorii de interes, consumatorii, publicul general, analistii, angajatii, institutiile de stat si mass-media.

Reputatia se construieste nu doar pe baza performantei. Mai mult ca oricand, imaginea corporativa depinde de modul in care este relatata povestea performantei. Intr-un mediu in care presa amplifica greselile si minimizeaza succesele, scepticismul public este mai pronuntat ca oricand, iar o perceptie distorsionata castiga adesea un avantaj injust asupra realitatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prais Corporate Communications SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prais Corporate Communications SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prais Corporate Communications SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.179