Direct la continutul paginii »

Dextera Consulting Services SRLDextera, este o companie de consultanţă, care aduce o nouă viziune pe piaţă.

Dextera, prin încheierea primului val de investiţii locale a stabilit prezenţa în patru ţări; Grecia, Bulgaria, România şi Slovacia.

Ne-am angajat în dezvoltarea unei reţele de profesionişti, care va aduce valoare adăugată clienţilor noştri nu doar datorită expertizei noastre, dar şi prin modului unic mod de a gandi dincolo de barierele convenţionale şi dincolo de piedici.

Credem că în afaceri nu este vorba doar despre expertiză, numere şi proceduri; Este mai mult vorba despre oameni.

Viitorul constă în perspectivă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dextera Consulting Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dextera Consulting Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dextera Consulting Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.190