Direct la continutul paginii »

Serban & Serban Consulting SRLAcum 12 ani Serban & Serban Law Firm & Consulting, la initiativa avocatilor Alina Serban si Andreea Serban si multumita echipei unite, partenerilor si colaboratorilor, a prins viata cu planuri, vise sic el mai important, cu initiative de a ne concentra sa devenim operative international.

Misiunea noastra este sa ne asistam clientii in procesul lor de lansare, de crestere a activitatii si sa le ofrim posibilitatea de a iesi pe plan international.

Serban & Serban Law Firm & Consulting este un proces care dovedeste ca stim regulile planului si aducem cea mai buna solutie in timp si dupa ce ai decis sa investeti in Romania, Italia, Grecia si Monte Carlo.

Exercitam un angajament personal fata de TOTI CLIENTII NOSTRI, pentru a le intelege obiectivele cu rapiditate si pentru a le oferi solutii prin cai legale si practice actionand cu tinata catre rezultate de succes.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Serban & Serban Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Serban & Serban Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Serban & Serban Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.823