Direct la continutul paginii »

Ustravel SRLUS TRAVEL este o organizatie care se adreseaza tinerilor, in special studentilor dornici de un schimb cultural international de tip work and travel in USA, Grecia sau Spania.


US Travel este reprezentata de o echipa de profesionisti, oameni dinamici, dedicati si responsabili care stau la dispozitia ta cu cele mai tari job-uri in strainatate, cele mai avantajoase conditii si asistenta 24/7 in perioada desfasurarii programului.

Programele US Travel inseamna munca imbinata cu distractie, schimb de experienta versus mentalitate, socializare intr-un mediu inedit .

Una dintre destinatiile de care poti beneficia prin intermediul programului Work and Travel este Grecia!

Work and Travel USA este un program de schimb de experienta interculturala care permite studentilor sa locuiasca si sa munceasca pe teritoriul SUA timp de maxim 4 luni de zile, de regula in perioada vacantei de vara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ustravel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ustravel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ustravel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.405