Direct la continutul paginii »

Mentor S.m. SRLCapacitatea efectiva de productie a statiei este de 120 mc/h, capacitate demonstrata de lucrarile deosebit de ample ce au fost duse la bun sfarsit conform cerintelor contractelor incheiate.

Nu ne nastem invatati, ci invatam pentru a ne dezvolta si pentru a conferi clientilor nostri siguranta si credibilitatea de care au nevoie, atunci cand apeleaza la serviciile noastre.

Suntem cea mai performanta statie de betoane din judetul Gorj.

Suntem convinsi ca pui pret pe resursele investite si nu iti poti permite sa construiesti anul acesta o casa, iar anul urmator sa o demolezi si sa faci alta, cu materiale mai bune, doar pentru ca ti-ai dat seama ca ai gresit alegand economia in detrimentul calitatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mentor S.m. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mentor S.m. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mentor S.m. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.510