Direct la continutul paginii »

Happy Family SRLBona are principalul rol de a crea un mediu sigur, afectuos, educativ si stimulativ in care copilul sa se poata dezvolta. Fiecare post de bona presupune responsabilitati diferite, in functie de cerintele familiei, varsta si personalitatea copilului.


Printre responsabilitatile principale ale unei bone sunt:
• ingrijirea si supravegherea copilului,
• pregatirea meselor acestuia,
• intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca al micutului,
• insotirea si angajarea in activitati educative impreuna cu copilul,
• asistarea scolarului la teme,

Fie ca ai nevoie de o bona/baby sitter care sa asigure ingrijirea si supravegherea micutului tau pentru cateva ore, o noapte, în week-end, de Sarbatori sau zilnic, fa cea mai buna alegere: completeaza formularul de cerere si impreuna cu un reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family vei gasi bona de care ai nevoie!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Happy Family SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Happy Family SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Happy Family SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.270