Direct la continutul paginii »

Briliant Bliss SRLSituata in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, sala de conferinta sta la dispozitia dumneavoastra pregatita sa satisfaca cerintele dumneavoastra, pentru realizarea unor evenimente de succes: training, cursuri, conferinte, seminarii, prezentari.

Va oferim logistica necesara pentru ca evenimentul realizat de dumneavostra sa fie unul care sa satisfaca pe deplin cerintele auditoriului:

- Flipchart
- Calculator
- Telefon fix, fax
- Copiator
- Statie de amplificare
- Laptop
- Scanner
- Conexiune internet prin cablu si wireless
- Videoproiector.

Pentru disponibilitatea salii de conferinţă, va rugam sa ne contactati. Va asiguram de intregul nostru suport, in ceea ce priveste transformarea unui eveniment special in succesul asteptat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Briliant Bliss SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Briliant Bliss SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Briliant Bliss SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.003