Direct la continutul paginii »

R & D Consulting SRLSuntem prima companie din judetul Bistrita-Nasaud specializata in servicii de consultanta in resurse umane si audit organizational. Aria noastra de actiune acopera in primul rand zona Transilvaniei, avand insa capacitatea de a derula proiecte in orice regiune a tarii.

De ce noi?

Pentru ca oricare ar fi cerintele clientilor nostri, solutiile pe care le propunem pornesc intotdeauna de la o analiza atenta a organizatiei si a afacerii derulate. Niciodata nu vom propune solutii standardizate, pentru ca nu credem in acest tip de solutii. Noi credem in solutiile personalizate, pentru ca fiecare client este unic.

Ce ne propunem?

Sa oferim clientilor nostri oportunitatea dezvoltarii durabile si maximizarea resurselor interne, prin oferirea unor servicii profesionale si solutii personalizate, in functie de caracteristicile fiecarei organizatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale R & D Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre R & D Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii R & D Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.778