Direct la continutul paginii »

Septerra SRLSepterra este o agenţie de recrutare care îşi desfăşoară activitatea din anul 2004, fiind una dintre cele mai valoroase companii din domeniul său de activitate, oferind servicii de recrutare de calitate pentru numeroşi beneficiari, atât din România cât şi din străinătate.

Principalul nostru obiectiv este să aducem o contribuţie semnificativă şi de valoare pieţei de recrutare şi selecţie de resurse umane din România, promovând profesionişti capabili şi valoroşi şi oferind partenerilor noştri cele mai bune soluţii în ceea ce priveşte personalul.

Acordăm o deosebită atenţie calităţii serviciilor oferite şi considerăm că satisfacţia clientului trebuie să fie prioritatea noastră numărul unu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Septerra SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Septerra SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Septerra SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.669