Direct la continutul paginii »

Project Developer SRLProject DEVELOPER este o companie cu capital romanesc, fondata la inceputul anului 2005,pentru a oferi consultanta in planificarea, dezvoltarea si implementarea proiectelor de investitii, in domeniul protectiei mediului si valorificarii energiilor regenerabile.

Oferim servicii integrate de consultanta ce cuprind identificarea nevoilor, analiza resurselor, definirea conceptului, planificarea proiectului, selectarea tehnologiilor, identificarea - accesarea finantarilor si supervizarea implementarii investitiilor.

Avem o structura organizationala eficienta, cu o echipa centrala de specialisti in diverse domenii tehnice, economice si juridice, ce lucreaza alaturi de colaboratori - experti si firme recunoscute de consultanta, si parteneri – producatori europeni de tehnologii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Project Developer SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Project Developer SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Project Developer SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.594