Direct la continutul paginii »

Pantvission Media Mcc SRLCompania MCC EURO - GRUP a fost fondata in anul 2005 avand ca domeniu de activitate: solutii si servicii integrate de comunicatii; Aplicatii Internet (retele computere).
Reteaua noastra constituita ca un CLUB PRIVAT se afla in permanenta extindere, avand in acoperire zona Pantelimon Ilfov.

Solutiile de conectare oferite sunt Cablu FTP, Fibra Optica, Wireless.

In functie de distanta dintre client si cel mai apropiat nod al retelei, se va oferi solutia completa.

Se opteaza pentru una din variantele:
- Cablu FTP: distante de pana la 200 m
- Wireless: distante peste 200 m pana la 3000 m
- Fibra Optica: distante mai mari de 3000 mContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pantvission Media Mcc SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pantvission Media Mcc SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pantvission Media Mcc SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.795