Direct la continutul paginii »

PA & Co Interational SRLPa&Co Interational SRL este o companie cu capital privat, integral romanesc, infiintata de Paulina si Costel Casuneanu. Firma, profilata initial pe transport interntional, are astazi patru domenii de activitate, structurate in tot atatea divizii.

Calitate. Seriozitate. Responsabilitate. Acestea sunt cele trei valori pe care ne-am cladit dezvoltarea si misiunea companiei. Iar timpul ne-a demonstrat ca am optat corect si CALITATEA a devenit principala valoare a culturii noastre de grup.

Cresterea calitatii vietii, regasita in siguranta si confortul oferit de produsele si serviciile noastre, este misiunea companiei noastre, temelia a tot ceea ce realizam si am realizat. Omul si calitatea vietii sale sunt esentiale pentru modul in care facem afaceri. Individul si existenta sa, confortul pe care l-am putea oferi s-au aflat permanent in centrul atentiei noastre, atunci cand am elaborat strategiile companiei si politicile investitionale.

Siguranta si confortul individului le-am avut in vedere, dincolo de afacerea in sine, atunci cand am investit peste 34 de milioane de euro si am construit o fabrica de parchet triplustratificat, la Onesti, in judetul Bacau. Investitia in prelucrarea lemnului si extinderea gamei de produse spre parchet masiv, panouri, usi si ferestre a luat in calcul nu doar considerente economice, ci si preocuparea noastra pentru a face cat mai agreabila viata oamenilor, acasa sau la serviciu.

La o viata lipsita de riscuri sau cu riscuri reduse ne gandim in fiecare zi, atunci cand realizam reparatia, asfaltarea sau constructia a sute de kilometri de drumuri.

Indiferent ca ar fi vorba despre drumuri forestiere, autostrazi sau infrastructura pentru aeroporturi, suntem constienti de responsabilitatea pe care ne-o asumam si stim ca, de calitatea muncii noastre depinde siguranta si chiar viata celor care ruleaza pe tronsoanele de drum realizate de noi. in acelasi timp, constientizam si ca, in refacerea si constructia infrastructurii rutiere, calitatea a devenit o prioritate nationala.

Iar preocuparea fata de oameni si calitatea vietii lor continua si cu preocuparea noastra ca, prin tehnologiile si utilajele folosite, sa nu agresam mediul inconjurator, sa pastram echilibrul pe care ni l-a oferit natura. Suntem constienti ca in procesul de productie utilizam una dintre resursele greu regenerabile: lemnul.

De aceea, am introdus tehnologii care sa scada pierderile din procesul de productie, astfel incat sa putem exploata rational masa lemnoasa si, in acelasi timp, am desfasurat campanii de reimpadurire, pe suprafete mai mari decat cele pe care le-am exploatat.


SC PA & Co Interational SRL

Adresa: str. Pictor Constantin Stahi, Nr. 1, BucurestiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale PA & Co Interational SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre PA & Co Interational SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii PA & Co Interational SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

41.048