Direct la continutul paginii »

Dentas Romania SRLDentas Paper, prin activitatea sa de productie de ambalaje din fibra modelata de hartie, este lider de piata in fabricarea de ambalaje pentru oua si detine 79,3% din actiunile Dentas Packaging and Paper Industry Inc., care este o societate pe actiuni. Pentru a avea acelasi succes si in zona balcanica, la sfarsitul anului 2003 a fost infiintata Dentas Romania SRL al carei capital social este in intregime proprietatea Dentas Paper Industry, Inc.

Dentas Paper Industry, cu productia sa de circa 240 milioane de cofraje si caserole care echivaleaza cu aproximativ 70% din piata interna, a castigat in mod justificat aprecierea si increderea clientilor sai si a devenit lider de piata lasand mult in urma concurenta.

Dentas Paper continua sa se dezvolte prin aplicarea de politici investitionale la nivel international, prin productia de ambalaje pe baza de celuloza, ecologice, sigure si igienice, prin utilizarea de tehnologii inovatoare in domeniu, in lumina principiilor holdingului: oamenii sunt pe primul loc si extinde ceea ce a fost luat de la comunitate si imparte cu comunitatea.

Compania noastra acorda o atentie deosebita protectiei mediului si constientizarii sociale, in paralel cu pricipiile si politicile holdingului, adoptand managementul total al calitatii ca mod de viata.

Credem ca satisfactia si loialitatea clientilor nostri sunt determinate de calitatea produselor si serviciilor oferite de noi si aceasta convingere ne motiveaza mereu actiunile pentru o continua perfectionare si dezvoltare.

Prin aplicarea managementului bazat pe principiile oamenii sunt pe primul loc si extinde ce a fost luat de la comunitate si imparte cu comunitatea, CSA Holding a adoptat politica protectiei mediului mai mult decat ca pe o obligatie legala, in semn de respect fata de societate.

Resurse naturale care sunt economice, furnizate la timp si utilizate la nivel optim si complet adecvat politicii sistemului de management integrat care cuprinde legislatia integrala referitoare la calitate, protectia mediului si OHSAS.SC DENTAS ROMANIA SRL
Tartasesti Nr. 108A, 137435, Dambovita – RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dentas Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dentas Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dentas Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

32.860