Direct la continutul paginii »

Butu SRLSuntem o echipa tanara care a inteles ca numai impreuna va reusi sa-si atinga obiectivele propuse. Pregatirea profesionala, colaborarea si contactul permanent cu noile descoperiri in domeniul in care ne desfasuram activitatea, sunt atuuri pe care ne bazam in munca de zi cu zi.

Cartea noastra de vizita o reprezinta promptitudinea cu care raspundem solicitarilor beneficiarilor nostri si calitatea produselor pe care le livram. Orice problema aparuta in activitatea noastra o consideram motorul schimbarilor care pot sa ne duca mai departe.

Desfasurandu-ne activitatea in zona Oasului - zona plina de traditie si legenda, am considerat ca cea mai buna materie prima pentru noi este lemnul. Usi interioare sau exterioare, ferestre, trepte si scari, dar si realizarea unor comenzi speciale (amenajari interioare, usi glisante, etc) reprezenta obiectul nostru de activitate la infiintare - anul 1991.

Utilizam in activitatea noastra tamplaria din PVC. Este urmarea necesitatii protejarii padurilor si folosirii rationale a lemnului dar si descoperirea avantajelor folosirii tamplariei din PVC si a geamului termopan.

In anul 2000 am dat in folosinta linia proprie de productie a geamurilor termopan.

Experienta acumulata in 10 ani de activitate, structura organizatorica bine definita, selectarea furnizorilor de materiale si punerea accentului pe calitatea produselor noastre au determinat marirea numarului de personal care in prezent a ajuns la 47 de persoane si atingerea unei cifre de afaceri de 1,5 - 2 milioane de EURO/an.

Sunt realizari cu care ne mandrim si care rasplatesc eforturile noastre. Sunt realizari care reprezinta garantia unor produse si servicii de calitate.


SC Butu SRL
Strada Bailor 1259, Vama, 447350.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Butu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Butu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Butu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

31.401