Direct la continutul paginii »

M.J. Maillis Romania SAGrupul M.J. Maillis activeaza in domeniul solutiilor industriale de ambalare finala, avand o experienta in domeniul ambalajelor de aproape jumatate de secol.

M.J. Maillis produce si distribuie o gama completa de materiale de ambalare, incluzand benzi metalice, benzi din plastic, folii extensibile si termocontractibile pentru ambalare, benzi adezive, precum si unelte si echipamente specializate pentru fiecare tip de consumabile - sisteme de legat cu banda, sisteme de ambalare cu folie extensibila si termocontractibila, sisteme cu banda adeziva.

Oferta M.J. Maillis include solutii complete destinate atat ambalarii produselor de dimensiuni mari, cat si pentru aplicatii usoare, cu aplicabilitate in toate domeniile industriale.

Grupul M.J. Maillis se pozitioneaza constant in avangarda dezvoltarii tehnologice in ceea ce priveste echipamentele si metodele de securizare si protejare prin ambalare a produselor si incarcaturilor de toate tipurile.

Sunt sustinute ca obiective constante simplificarea operatiunilor necesare si preturi scazute pentru utilizatori. La nivel global, grupul deserveste clienti din peste 52 de tari, detinand o retea de 31 de companii afiliate si peste 350 de distribuitori independenti.

Inca de la infiintare, Societatea a fost dotata cu o unitate de productie de folie termocontractabila de polietilena (PE) de mici dimensiuni cu o capacitate de 36 de tone pe an.

In prezent, M.J. MAILLIS ROMANIA SA produce folie termocontrctabila de polietilena (PE) pentru piata interna si pentru export.

Totodata, societatea proceseaza folie extensibila si benzi autoadezive pentru piata din Romania. Activitatile comerciale ale companiei mai includ distributia altor produse ale grupului M.J. MAILLIS pe piata din Romania prin intermediul retelei de distributie dezvoltate in principalele zone industriale ale tarii, produse cum ar fi: benzi de ambalaj metalice si de plastic din polipropilena (PP) si polietilena tip PET, folie extensibila, folie termocontractabila de polietilena, corniere, benzi autoadezive, folie de PVC/POL si masini si unelte de ambalat.

De asemenea, societatea noastra exporta folie termocontractabila PE produsa in Romania in tarile din zona Balcanilor si in Europa de Est prin intermediul retelei de distributie a grupului M.J. MAILLIS.


SC M.J. Maillis Romania SA
Sos. Bucuresti-Targoviste 1 (km 16,7), Buftea, 070000.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M.J. Maillis Romania SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre M.J. Maillis Romania SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M.J. Maillis Romania SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

42.621