Direct la continutul paginii »

Adems SRLS.C. ADEMS S.R.L. a crescut incet si sigur datorita managementului de calitate care a fost impus, ajungandu-se astazi sa se atinga un maxim, drept rezultat fiind certificarea ISO 9001 – 2000, demers ce a fost finalizat in cursul lunii mai 2006.

Sub directa supraveghere a unui personal calificat, activitatea de productie a S.C. ADEMS S.R.L. a reusit sa devina foarte complexa: productie de usi si ferestre clasice, productie de usi si ferestre din lemn triplu stratificat cu geam termopan, productie de mobila din lemn masiv pentru intreg “caminul tau”, cat si pentru “gradina ta”, parchet din lemn masiv si lamelar, constructii din lemn si credem noi ca prin perseverenta si idei se pot obtine si alte produse de calitate, toate acestea fiind inglobate printr-o armonie deosebita, fapt datorat multitudinii speciilor de lemn cu care lucram si a unui finisaj ireprosabil.

Prin dotarea tehnologica de performanta, prelucram lemnul in conditii de calitate deosebite, prelucrare ce are in prima faza uscarea materiei prime (lemnul), reusind sa obtinem produse finite de o calitate recunoscuta de clientii ADEMS. Din punct de vedere al politicii pe care ADEMS o urmareste, aceasta este caracterizata prin:

- profesionalism in relatiile de afaceri;
- atingerea unui feed-back pozitiv;
- satisfacerea clientilor;

ADEMS se va impune in viitor prin daruirea si profesionalismul unui colectiv format in timp, care isi asuma responsabilitatile actiunilor sale, prin curajul atribuit in actiunile pe care le desfasura in ideea de a obtine rezultate maxime si implicit satisfactia clientilor ADEMS, intr-un mediu de afaceri foarte ager.

Politica in domeniul calitatii a S.C. ADEMS S.R.L. este de a realize produse si lucrari de calitate, pentru a satisface necesitatile clientilor nostri.

Obiectivele principale in domeniul calitatii ale organizatiei noastre sunt:

  • sa livram produse si sa executam lucrari conforme conditiilor specificate, la termenele stabilite, in scopul cresterii satisfactiei clientilor;
  • prevenirea neconformitatilor in toate fazele de realizare a produselor/executie lucrari, ceea ce va conferi incredere clientilor si va aduce beneficii organizatiei noastre;
  • instruirea si motivarea personalului pentru imbunatatirea continua a calitatii

SC Adems SRL
Str. Stefan cel Mare, 705200, Pascani, Iasi, RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Adems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

37.244