Direct la continutul paginii »

Dunapack Rambox-Prodimpex SRLObiectul de activitate al societatii Dunapack Rambox-Prodimpex SRL era importul si desfacerea pe piata româneasca a produselor din carton ondulat. Prezenta in România a societatii a permis cresterea continua si vertiginoasa a volumului de desfacere a produselor din carton ondulat, care a ajuns la 10.000 tone.

Ca urmare a acestei cresteri s-a construit la Sfântu Gheorghe, prin investitia comuna a mai multor intreprinderi ale concernului, una dintre cele mai moderne fabrici de ambalaje din carton ondulat si microondulat din România - Societatea Comerciala Dunapack Rambox SRL.

Este cea mai mare investitie straina din judetul Covasna, cu o valoare totala de 15 milioane USD. S-au creat, totodata peste 170 locuri de munca in Sfântu Gheorghe. Fabrica are o capacitate de productie de 60 de milioane mp carton ondulat anual, acoperind cerintele pietei interne si extern.

Fabrica isi intareste pozitia pe piata româneasca, dovedind viabilitate si potential. Volumul vânzarilor este in continua crestere gratie faptului ca Dunapack Rambox SRL ofera partenerilor sai, pe langa produse de o calitate impecabila, un pachet complet de servicii cuprinzand consultanta si proiectare in domeniul ambalajelor, precum si o deservire rapida si flexibila.

in rândul clientilor firmei Dunapack Rambox-Prodimpex SRL se numara multe intreprinderi renumite pe plan international, dar si firme cu capital autohton.

Nivelul ridicat al serviciilor oferite de Dunapack Rambox SRL este certificat si prin satisfactia beneficiarilor, care in anumite cazuri doresc sa isi exprime multumirea pentru prestatiile primite intr-un mod mai "oficial", cum ar fi acordarea de diplome de furnizori excelenti.SC. DUNAPACK RAMBOX SRL

Sfântu Gheorghe, România, Str. Constructorilor Nr. 11.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dunapack Rambox-Prodimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dunapack Rambox-Prodimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dunapack Rambox-Prodimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

38.313