Direct la continutul paginii »

Bipol Terasa SRLincepând cu fazele de conceptie si proiectare pâna la vânzare si service, munca noastra se desfasoara sub semnul a cinci cuvinte cheie. Le numim valori de baza iar scopul nostru este ca dumneavoastra sa luati contact cu ele, de fiecare data când intrati in legatura cu noi sau cu produsele noastre.

Produsele eficiente trebuie sa fie suficient de rezistente dar, in acelasi timp, destul de usoare pentru a nu obosi inutil mâinile, bratele, umerii, picioarele si spatele. O consecinta practica a acestui fapt este ca multe dintre produsele noastre au cel mai bun raport putere - greutate de pe piata.

Fiabilitatea este o necesitate, in special pentru acei clienti care depind de produsele noastre in munca pe care o desfasoara. De aceea ne orientam in permanenta catre materiale si piese de cea mai buna calitate astfel incât functionarea sa fie corespunzatoare chiar si in conditii de lucru mai grele.

Majoritatea clientilor nostri sunt utilizatori profesionisti, iar produsele noastre sunt proiectate intotdeauna in strânsa colaborare cu acestia. De aceea suntem lideri in ceea ce priveste dotarile ce conduc la efort redus si imbunatatirea performantelor. Astfel,produsele prezinta avantaje de care beneficiaza toti clientii, fie ca sunt profesionisti sau nu.

in calitate de fabricant de produse utilizate in interdependenta cu natura, avem o mare responsabilitate pentru aspectele legate de protejarea mediului. Aceasta incepe cu productia, emisiile motorului, capacitatea de reciclare si cerintele fata de transportatori si furnizori. Un exemplu suplimentar in ce priveste filozofia noastra asupra mediului inconjurator, ce include de asemenea si mediul de lucru, este dezvoltarea motoarelor E-TECH.

Acestea sunt dintre cele mai avansate motoare in doi timpi din lume in ceea ce priveste optimizarea raportului putere - greutate si reducerea emisiilor.

Calitatea cea mai importanta a produselor noastre este capacitatea de a va oferi rezultate optime cu un efort minim. Greutate redusa, calitati ergonomice, bine echilibrat, previne oboseala, chiar atunci când ziua de lucru este lunga. Datorita solutiilor pentru facilitarea intretinerii, puteti intretine si curata produsul in mod obisnuit fara unelte speciale si intreruperi lungi.013601 Bucuresti, Sector 1,
sos. Odai nr. 33-37, CP 37-133Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bipol Terasa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bipol Terasa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bipol Terasa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

37.451