Direct la continutul paginii »

Vascony Prod SRLSC VASCONY Prod SRL s-a dovedit de la inceput un partener solid pe piata comerciantilor de lemn si fabricate lemnoase din Romania.

SC VASCONY Prod SRL
lucreaza, in principal, cu 8 parteneri din Romania, printre acestia se numara Alprom Pitesti, SC Losan Brasov, SC Del-AM Bucuresti, precum si cu 9 parteneri din strainatate, astfel KC TRAE OG FINER APS (Danemarca), KARL SOUKUP (Austria), FREY AMON (Austria), Limtre Hf (Islanda).

SC VASCONY Prod SRL are 140 de angajati, profesionisti, cu experienta in industria prelucrarii lemnului, calitatea produselor cat si promptitudinea serviciilor oferite evidentiind-o ca un partener de afaceri important pe piete din Franta, Danemarca, Spania, Islanda.

Din august 2003 societatea noastra a pus in functiune a doua hala de productie cu o liniei moderna de producere a panourilor si parchetului din lemn masiv. Toate masinile care compun aceste 2 fluxuri sunt achizitionate din Germania de la producatorul nr. 1 de utilaje pentru industria lemnului si anume Grupul de firme WEINING. Utilajele sunt de productie 2003 si sunt echipate cu scule de inalta precizie de asemenea de provenienta germana (Gold si Leuco).

In viitor SC VASCONY Prod SRL isi propune extinderea sferei de afaceri, prin cooptarea de noi parteneri din tara si strainatate.

SC VASCONY Prod SRL urmareste diversificarea gamei produselor existente prin executarea de panouri din lemn si alte produse similare pana la grinzi stratificate din lemn. SC VASCONY Prod SRL are ca obiectiv si diversificarea serviciilor oferite clientilor, estimand o sporire a capacitatii de uscare a lemnului si produselor din lemn, prin achizitionarea de noi camere de uscare.

Din martie 2004 SC VASCONY Prod SRL beneficiaza de o noua linie de productie pentru frize de parchet dotata cu utilaje de ultima generatie, precum si de o linie in plus pentru cherestea, aceste dotari impunandu-se datorita cresterii cererilor pentru produsele mentionate.


SC Vascony Prod SRL
Comuna Ulmi - incinta Sagricom, judet DambovitaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vascony Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vascony Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vascony Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

38.729